Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Cavansite AAA-kvalitet

  • 829 SEK

Cavansit, vars namn härstammar från dess kemiska sammansättning kalcium-vanadin-silikat, är ett djupt blått hydrerat kalcium-vanadin-fyllosilikatmineral.

sakerbetalninglogo
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Cavansit, vars namn härstammar från dess kemiska sammansättning kalcium-vanadin-silikat, är ett djupt blått hydrerat kalcium-vanadin-fyllosilikatmineral. Det uppträder som en sekundär mineral i basaltiska och andesitiska bergarter tillsammans med en mängd olika zeolitmineraler. Den blå färgen hos cavansit beror på vanadin, en metalljon.

Mått: ca 6 x 4 cm

Ursprung:  Pune, India

Information:

Mineralet upptäcktes 1967 i Malheur County, Oregon, och är relativt sällsynt. Cavansit är polymorf med det ännu ovanligare mineralet pentagonit. De mest framträdande fyndigheterna av cavansit finns i Pune, Indien, samt i Deccan Traps, en stor vulkanisk provins.

Attribut:

Cavansit är känt för att aktivera och harmonisera de högre tre chakrana, vilket underlättar kommunikation, förståelse och förmedling av drömmar. De kraftfulla energierna som utstrålas från cavansit hjälper oss att stämma in på frekvenser från högre dimensioner, sfärer och varelser. Att placera denna sten vid sängkanten varje natt kan ge klarhet och insikt i drömmarnas betydelse och bilder. Dessa drömmar kan avslöja viktiga insikter om ens själv och livsväg, och kan antingen referera till nuvarande händelser eller ge en föraning om framtiden.

Cavansit är också till stor hjälp för att upptäcka egna unika psykiska förmågor och är särskilt betydelsefull vid arbete med astral projektion och klardrömmar. Genom att stärka kopplingen till högre dimensioner, underlättar cavansit processen att lämna denna verklighet och träda in i en annan. Ju starkare denna kanal blir, desto lättare blir det att bemästra dessa förmågor.