Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

SÅ HÄR TYCKER VÅRA KUNDERPublicerat den
Alltid lika nöjd. 😊 Bra varor och snabba leveranser😁👍
Publicerat den
Jag är mycket nöjd med era varor.
Publicerat den
Fin sida med bra info & framförallt snabb leverans & underbara kristaller 🔮
Läs mer
Publicerat den
Fina kristaller, fint bemötande, bra packat, snabb leverans, supernöjd 😁👍
Publicerat den
Så mysig webshop med bra utbud. Lättsam kontakt och smidigt, på några dagar hade jag mina beställda saker i brevlådan. Såååå vackra kristaller!
Läs mer
Publicerat den
Snabbt och smidigt, så oerhört nöjd.
Publicerat den
Armbanden var sååå fina. Snabb leverans. Liverna är så trevliga o handla på.
Publicerat den
Älskar deras butik, är så mysig och ägarna är så trevliga. ❤️
Publicerat den
Kan verkligen rekommendera Kristallknuten. Har fått helt enormt fint bemötande när jag kontaktade dem. Kommer helt klart att handla hos er igen :).
Läs mer
Publicerat den
Älskar detta ställe. Bra utbud av kristaller och rökelser. Fina och varma ägare som verkligen skapar en familjär stämning. Toppenbetyg och rekommenderar alla ett besök.
Läs mer
Publicerat den
Bra utbud och fina grejer.
Publicerat den
Trevlig liten butik med trevlig personal
Publicerat den
Jättetrevlig personal och fantastiskt fint utbud av stenar. Den största delen av deras utbud är trumlade och råa stenar, även en del kluster. Mysigt inne i butiken.
Läs mer
Publicerat den
Den är fantastiska platsen låg långt ute på landet så Det var tur att man hade en GPS inne i affären som fanns där gott Om stenar rökelse av olika dofter och ett rum så var det lite kläder om man nu vill köpa lite färgglada kläder men det ser väldigt fint och snyggt ut där var ju jättemycket olika stenar har olika färger och där var mycket mera olika saker och ting så Det tog lång tid att titta igenom alla saker som de hade så vi kommer säkert att åka dit där en gång till🪨🪨♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Läs mer
Publicerat den
Jätte trevlig 😊
Läs mer
Publicerat den
Fick precis vad jag ville ha, jättefina produkter å snabb leverans! Tack så mycket!
Publicerat den
Sen 31/12 till den sista ordern som jag fick hem för knappt 2 veckor sen var den femte sen 31/12 visar på hur fantastiska produkter de har.Sen jag upptäckte deras hemsida så har jag varit kund hos Kristallknuten sen dess o skickat efter många ggr.Jag har bara de sista 5 ggr jag beställt inte kan ta några kort p.g.a tidsbrist samt att det är inte lite som jag har skickat efter från kristallknuten.Jag ger bort i presenter också.Eftersom jag skriver ner vad varje kristall har för Chakra o texten vad den är bra för så tar det lite tid.Första paketet jag skickade blev otroligt uppskattat.Och nu försöker jag få iväg ett paket till.Det är att skriva ner allt som tar tid men det måste jag göra så att man vilken kristall som man behöver just då.Jag kan varmt rekommendera Kristallknuten.De absolut bästa när det gäller att få in nytt o spännande produkter.Och snabba leveranser o trevligt kristallteam.Rosemari Olsson en mycket nöjd och trogen kund
Läs mer
Publicerat den
Jättenöjd med mina armband fin kvalite. Bra priser.🥰Helena