Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Frakt från 45 kr* - Fri frakt vid köp för minst 600 kr

Regnbågsfluorit

  • 39 kr

Vacker trumlad Regnbågsfluorit, magiska färgskiftningar! Priset är per styck. Regnbågsfluorit förekommer i flera olika färger och alla stenar är unika.

I lager
Dela

Vacker trumlad Regnbågsfluorit, magiska färgskiftningar!

Priset är per styck.

Regnbågsfluorit förekommer i flera olika färger och alla stenar är unika och magiska.

Mått: ca 2 - 3 cm

Ursprung: Kina

Attribut:

Regnbågsfluoriten anses vara den mest magiska fluoriten eftersom den kombinerar integration av sinnet (blå fluorit), känslor (grön fluorit) och ande eller själ (lila fluorit). Denna vackra sten ger en känsla av andlig meningsfullhet och även samhörighet, i de mest stressande situationerna. Låt den föra in andlighet på ett naturligt sätt och berika alla aspekter i ditt liv på ett spontant sätt. Om det förkommer splittringar i din familj eller släkt är detta stenen som kan hjälpa er att bli mer enade igen, låt den vara din lyckoamulett och hjälpa dig få en mer fridfull vardag. 

Chakra: Hjärtchakra, Tredje Ögat och Kronchakra

Främjar och balanserar: Kärlek, medkänsla, ömhet och självacceptans (Hjärtchakra). Uppfattningsförmåga och andligt seende (Tredje Ögat). Intuitiv utveckling, tänkande och förståelse (Kronchakra).

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek. Fluorit är en ömtålig sten och dessa stenar har därför ofta naturliga repor, sprickor och andra förändringar.