Kristallknutens Livesales på Instagram

Har du varit med på vår senaste live? Du hittar din box genom att klicka här.

När är nästa livesale?

Nästa Livesale på vårt konto på Instagram @kristallknuten.se är den 22/9 kl 19:30. Titta in på vårt instagramkonto för mer information.


Är det åldersgräns?

För att handla i vår webbshop måste man ha fyllt 18 år, detta gäller även på våra live sales. Vi har denna åldersgränsen för att kunna efterleva distansköpsavtalslagen fullt ut.

Hur betalar jag?

Alla som handlar på våra lives får en unik Livebox här i webbshoppen. Efter avslutad live lägger vi upp boxarna i vår webbshop under kategorin 'Boxar' samt skickar en länk till dig som tar dig till din unika box. Du betalar i kassan med Swish, kort eller Klarna. Det går bra att samtidigt handla andra saker.
En livebox ska alltid betalas inom 24 timmar från det att vi skickat länken.
Tänk på att rabattkoder samt företagsrabatt ej gäller för livboxar.
Vidare så gäller fri frakt ej för ordrar med liveboxar.

Hur tingar man på en live?

Man paxar/tingar genom att tydligt skriva t.ex pax, min eller tingar, följt av det nummer produkten har.

Ex: "min nr 5", "pax 4", "tingar 12"

Finns det fler regler?

Jajemen :-)

1. Ha trevligt och visa respekt för alla.

2. Det är vår skärm som gäller, d.v.s den första paxen vi ser på vår skärm är också den som gäller.

3. Betalning ska göras inom 24 timmar efter det att vi skickat länk till dig. Kom ihåg att utebliven betalning kan leda till att man inte får handla på våra lives framöver.

När får jag min box?

Liveboxar packas löpande och skickas ofta ut veckan efter liven, men det kan i vissa fall ta upp till 10-15 vardagar innan de skickas ut. Detta beror på att det kan ta lite längre tid att sammanställa och packa liveboxar.

Fri frakt gäller ej liveboxar. Det tillkommer alltid en minsta fraktkostnad på 59 kr, vad din box kostar i frakt kan du se i kassan när den ska betalas.

Hem