UTTRYCK DIG MED VÅRA SMYCKEN


Välkommen till vår nyöppnade smyckesverkstad, en plats där skönhet och magi möts i form av handgjorda smycken. Här skapar vi unika och strålande trumlade och råa hängen i en rad olika kristaller som kommer att förtrolla dig. Våra smycken är skapade med kärlek och omsorg, och vi strävar alltid efter att erbjuda det allra bästa till våra kunder.

Här i vår smyckesverkstad finner du ett brett utbud av kristallhängen, från den klaraste kvartsen till den djupaste ametisten och allt däremellan. Varje hänge är en liten skatt i sig själv, och du kan vara säker på att ditt smycke är unikt och handgjort med stor precision. 

Oavsett om du letar efter ett personligt smycke eller en gåva till någon du håller kär, så är våra kristallhängen det perfekta valet. De bär med sig både den naturliga skönheten i kristallerna och den kraft som sägs vara förknippad med dem.

- Varje sten har en unik skönhet och energi, personligt utvalda av oss

- Alla hängen i vår egna kollektion är alltid tillverkade av äkta silver och kristaller

- Vi erbjuder hängen från större delen av vårt sortiment, välj bland över 200 olika sorters kristaller

Kontakta oss för att få ett smycke personligt tillverkat för just dig.

Under höst och vinter 2023/2024 kommer vi att succesivt utöka sortimentet av trumlade och råa hängen. Vårt mål är att kunna erbjuda det största sortimentet av trumlade hängen i Skandinavien.