Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish


UTTRYCK DIG MED VÅRA HÄNGEN


Välkommen till vår smyckesverkstad, en plats där skönhet och magi möts i form av handgjorda smycken. Här skapar vi unika och strålande trumlade och råa hängen i en rad olika kristaller som kommer att förtrolla dig. Våra smycken är skapade med kärlek och omsorg, och vi strävar alltid efter att erbjuda det allra bästa till våra kunder.


Det finns en tanke bakom varje smycke

I vår smyckesverkstad lägger vi stor omsorg i att välja ut varje enskild kristall med verklig precision, noggrant övervägande dess unika energier och estetik.


Erfarenhet - vår grund, din trygghet 

Med årtionden av hängivenhet och expertis i våra händer, formar vi varje smycke med omsorg och precision. Hos oss finner du en garanti och en kärlek till detaljer som varar för evigt.


Trumlat, rått, slipat

Våra hängen finns i en rad utföranden. Skapelser med råa såväl som trumlade och slipade skönheter hittar vägen hem till dig genom vår gedigna smyckesverkstad.


Proffesionellt

Genom att använda en noggrann process, med kvalitetsverktyg och noggrant utvalt material, kan vi säkerställa att varje hänge kommer skänka glädje och skönhet under lång tid.

Du väljer - Vi skapar

De allra flesta av våra trumlade och råa kristaller återfinns även som hängen. Men vill du skapa din alldeles egna magi, kan du själv välja ut en kristall som vi skapar ett hänge av. Kom in i vår butik eller kontakta oss på [email protected] så ser vi till att förvekliga din kristalldröm.