Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

OM OSS

Kristallknuten är ett familjeföretag på den idylliska Skånska landsbygden som grundades år 2021 av ägarna Petter och Jenny, sprungen ur en önskan att förse Sverige med högkvalitativa kristaller och bohemiska ting. Vår gemensamma passion för det metafysiska och fascinationen för kristaller har varit en del av våra liv under många år och har utvecklats till grunden för vad vår butik står för idag. Utöver vårt djupa intresse för kristaller delar vi även en stark passion för smyckestillverkning och geologi, makramé och yoga.
I vår butik i Skåne erbjuder vi noggrant utvalda kristaller av högsta kvalitet. Från små, tumlade stenar till imponerande stora kluster, strävar vi efter att tillföra skönhet, balans och helande i ditt liv. Vare sig du är en erfaren samlare eller ny i kristallvärlden, så har vi något som passar just för dig.
Vi är stolta över vår långa kunskap om kristaller och deras egenskaper. Med våra välgrundade kontakter runt om i världen kan vi erbjuda ett brett sortiment av kristaller och mineraler av hög kvalitet. Hos oss är varje kristall handplockad med stor omsorg och expertis.
Vår främsta prioritet är att skapa en personlig upplevelse för varje kund. Vi vill att du ska känna dig trygg och välkommen hos oss, oavsett om du handlar online eller besöker vår butik personligen. För oss är det viktigt att du känner att du är i centrum för vår uppmärksamhet och omsorg.


Hem