Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Om Kristallknuten


Stort sortiment

Vi på Kristallknuten siktar mot att ha ett så stort och brett sortiment av bl.a. stenar & kristaller som är möjligt. För din skull.

Glädje

Är du glad så är vi glada! Ett enkelt men viktigt motto som genomsyrar hela vår tillvaro. Glädje & kärlek smittar av sig - det tycker vi är bra!

Schyssta priser

Stenar, kristaller, smycken och rökelser är några av de saker vi vill att alla ska ha råd med. Därför försöker vi hålla så schyssta priser vi kan.


Vår vision

Vi vill att alla ska kunna ta del av den fantastiska värld som stenar och kristaller ger. Oavsett om man är intresserad av healing, yoga och Reiki, om man är en samlare eller kanske bara fascineras av stenarnas geologi, så vill vi kunna erbjuda produkter av högsta möjliga kvalitet och samtidigt till ett förmånligt pris. Tillsammans gör vi detta möjligt och vår vision är att alltid ge dig bästa möjliga service och upplevelse. 


Vårt motto

"Är du glad, så är vi glada"

Ett motto som genomsyrar hela vår tillvaro och vår verksamhet. Tillsammans kan vi göra jorden till en bättre plats att leva på och genom att sprida glädje och kärlek skapar man glada och lyckliga människor, något som vi tycker är en självklarhet. Vi strävar alltid efter att du ska vara nöjd och glad, då känner vi att vi lyckats bra.


Vem vi är

Jag som driver Kristallknuten är bosatt på den vackra Skånska landsbygden, strax utanför Svalöv, tillsammans med min sambo och våra två barn., Kristallknuten startades våren 2021 för att inspirera och bidra till en bättre vardag för alla. Tillsammans med biodling så är Kristaller och stenar ett stort intresse inom familjen, ett intresse vi gärna vill dela med oss av till så många som möjligt. Vi hälsar er hjärtligt välkomna hit och vill passa på att tacka alla er som stöttar vårt lilla familjeföretag.Hem