Frakt från 39 kr* - Fri frakt vid köp för minst 600 kr

Om oss

Välkommen till Kristallknuten! Vi är ett litet familjeägt företag som specialiserat sig på att sälja vackra, högkvalitativa kristaller och bohemiska ting. Vår passion för kristaller började för många år sedan, när vi först upptäckte skönheten och kraften i dessa naturliga underverk. Sedan dess har vi ägnat oss åt att lära oss om de olika typerna av kristaller och deras unika egenskaper, och vi är alltid på jakt efter nya och intressanta kristaller att lägga till vår samling. Vi tror att kristaller har förmågan att tillföra skönhet, balans och helande i våra liv, och vi är glada över att kunna dela denna kärlek till kristaller med dig. Vår webbshop och vår fysiska butik i Skåne erbjuder ett brett utbud av kristaller, från små tumlade stenar till stora, gnistrande kluster. Vi har något för alla, oavsett om du är en erfaren kristallsamlare eller ny i kristallvärlden. Tack för att du besöker vår webbshop. Vi hoppas att du hittar något som talar till dig och som ger dig lite magi i ditt liv.


Vårt motto

"Är du glad, så är vi glada!"

Ett motto som genomsyrar hela vår tillvaro och vår verksamhet. Tillsammans kan vi göra jorden till en bättre plats att leva på och genom att sprida glädje och kärlek skapar man glada och lyckliga människor, något som vi tycker är en självklarhet. Vi strävar alltid efter att du ska vara nöjd och glad, då känner vi att vi lyckats bra. Vi satsar hårt på att ta hem fina, schyssta och högkvalitativa kristaller och stenar från världens alla hörn.


Vem vi är

Vi som driver Kristallknuten heter Jenny och Mats Petter och är bosatta på den vackra Skånska landsbygden tillsammans med våra två barn. Kristallknuten startades våren 2021 för att inspirera och bidra till en bättre vardag för alla. Tillsammans med biodling är kristaller och stenar ett stort intresse inom familjen, ett intresse vi fortsätter odla, dag för dag, och som vi gärna vill dela med oss av till så många som möjligt. Vi hälsar er hjärtligt välkomna hit och vill passa på att tacka alla er som stöttar vårt lilla familjeföretag.Hem