• Black Weekend 15% på hela sortimentet (gäller ej Frakt, Fyndvaror, boxar och story sales) rabatten dras automatiskt i kassan.
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish

Om Kristallknuten


Stort sortiment

Vi siktar mot att ha ett så stort sortiment av bl.a. stenar & kristaller som är möjligt. För din skull.

Glädje

Är du glad så är vi glada. Ett motto som genomsyrar hela vår tillvaro. Glädje & kärlek smittar av sig - det tycker vi är bra!

Schyssta priser

Stenar, kristaller, smycken och rökelser är några av de saker vi vill att alla ska ha råd med. Därför försöker vi hålla så schyssta priser vi kan.

Vi som driver Kristallknuten är bosatta på den vackra Skånska landsbygden, strax utanför Svalöv. Vi på Kristallknuten älskar och brinner för produkter som inspirerar och bidrar till en bättre vardag för alla. Tillsammans med biodling så är Kristaller och stenar ett stort intresse inom familjen, ett intresse vi gärna vill dela med oss av till så många som möjligt. Vi hälsar er hjärtligt välkomna hit och vill passa på att tacka alla er som stöttar vårt lilla familjeföretag.


Vår vision

Vi vill att alla ska kunna ta del av den fantastiska värld som stenar och kristaller ger. Oavsett om man är intresserad av healing, yoga och Reiki, om man är en samlare eller kanske bara fascineras av stenarnas geologi, så vill vi kunna erbjuda produkter av högsta möjliga kvalitet och samtidigt till ett förmånligt pris. Tillsammans gör vi detta möjligt och vår vision är att alltid ge dig bästa möjliga service och upplevelse. 


Vårt motto

"Är du glad, så är vi glada"

Ett motto som genomsyrar hela vår tillvaro och vår verksamhet. Tillsammans kan vi göra jorden till en bättre plats att leva på och genom att sprida glädje och kärlek skapar man glada och lyckliga människor, något som vi tycker är en självklarhet. Vi strävar alltid efter att du ska vara nöjd och glad, då känner vi att vi lyckats bra.

Hem
gtag('config', 'AW-404906021');