Om oss

Välkommen till Kristallknuten – din plats för vackra och högkvalitativa kristaller! Vi är ett litet, familjeägt företag som har en passion för kristaller och bohemiska ting. För många år sedan upptäckte vi skönheten och kraften i dessa naturliga underverk, och sedan dess har vi ägnat oss åt att lära oss allt om de olika typerna av kristaller och deras unika egenskaper. Vi är alltid på jakt efter nya och intressanta kristaller att lägga till vår samling, och vi är glada över att kunna dela vår kärlek till kristaller med dig. I vår webbshop och i vår fysiska butik i Skåne hittar du ett brett utbud av kristaller – från små, tumlade stenar till stora, gnistrande kluster. Vi är övertygade om att kristaller kan tillföra skönhet, balans och helande i våra liv, och vi är stolta över att kunna erbjuda dessa fantastiska stenar till dig. Oavsett om du är en erfaren kristallsamlare eller ny i kristallvärlden, har vi något som passar just dig. Som ett familjeägt företag är vår kundservice i toppklass. Vi strävar efter att erbjuda en personlig upplevelse för varje kund, och vi sätter alltid kunden i centrum. Vi är tacksamma för att du har valt att besöka vår webbshop, och vi hoppas att du hittar något som talar till dig och som ger dig lite magi i ditt liv. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller behöver hjälp att hitta rätt kristall för dig. Tack igen för ditt besök på Kristallknuten!


Vårt motto

På Kristallknuten är vi stolta över att kunna erbjuda våra kunder fina, schyssta och högkvalitativa kristaller och stenar från världens alla hörn. Vårt motto är "Är du glad, så är vi glada!" - vi tror att glädje och kärlek är vad som skapar glada och lyckliga människor. Vi strävar efter att du ska vara nöjd och glad med varje produkt du köper, och därför gör vi allt för att ta hem de bästa kristallerna och stenarna som finns. Vi har ett stort utbud av produkter som passar alla smaker och budgetar. Oavsett om du letar efter en unik present till någon speciell eller om du vill fylla din egen samling med vackra kristaller och stenar, så kan vi garantera att du hittar något som passar dig. Vi säljer allt från små, fina kristaller till stora, spektakulära kluster som kommer att få ditt hjärta att slå snabbare. Vi är ett företag som värdesätter våra kunder och strävar efter att erbjuda den bästa möjliga servicen. Vi ser till att dina produkter packas noggrant och skickas så snabbt som möjligt. Vi är övertygade om att du kommer att älska våra produkter lika mycket som vi gör.


Vem vi är

Hej där! Vi är Jenny och Petter, ägarna av Kristallknuten. Vi bor på den vackra Skånska landsbygden tillsammans med våra två underbara barn. Kristaller och stenar är en passion som vi delar som familj och som vi har odlat under många år. Tillsammans med biodling är detta något som gör vår vardag speciell och inspirerande. Vi startade Kristallknuten våren 2021 med en dröm om att inspirera och göra vardagen bättre för så många människor som möjligt. Detta lilla familjeföretag är en stor del av våra liv och vi vill tacka er alla som stöttar oss på vår resa. Vi välkomnar dig till vår webbshop och vår fysiska butik med öppna armar och hoppas att du hittar något som tillför glädje och magi i ditt liv.Hem