Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Leopardjaspis, trumlad

  • 25 SEK

Vacker trumlad Leopardjaspis med magiska nyanseringar. Mått: ca 3 - 5 cm. Ursprung: Brasilien.

sakerbetalninglogo
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Vacker trumlad Leopardjaspis med magiska nyanseringar.

Pris är per styck.

Mått: ca 2 - 4 cm

Ursprung: Brasilien

Attribut:

Leopardjaspis är en mycket användbar sten för dig som känner dig tröttare och mer orkeslös än vanligt. Den vackra stenen hjälper dig att återställa din energi. Låt den även hjälpa dig att återuppliva ditt kärleksförhållande som kan ha blivit påverkat av bekymmer som rör hemmet, jobbet eller ekonomin. Om du känner ett behov av att hålla en lägre profil kan leopardjaspisen hjälpa dig med detta. Leopardjaspisen för in det du verkligen behöver i ditt liv, vilket kanske inte alltid är det som du tror du behöver! Den är även en utmärkt sten för dig som vill bättre på din kommunikation med djur. Låt denna vackra sten vara din ständiga påminnelse om att med tankens kraft så kan du färdas vart du vill! 

Chakra: Rotchakra och Solarplexuschakra

Främjar och balanserar: Jordning, övergripande hälsa, stillhet och stabilitet (Rotchakra). Viljekraft, avslappning och känslomässigt lugn ( Solarplexuschakra)

Kemi: Silikonoxid som ryolit med inklusioner av glas, vilket medför att även trumlade får liknelsen av leopardskinn. 

Notera att varje sten kan ha små variationer i färg och form och kan skilja sig gentemot det som visas på bild. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet. Pris är per styck.