Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

VÅR BUTIK UTANFÖR SVALÖV

Välkommen till vår bohemiska kristallbutik på Tarstadgården, en pärla belägen på den charmiga skånska landsbygden, cirka 2 mil öster om Landskrona. För att hitta oss enkelt, slå in 'Tarstadgården' i din GPS.

Vår välsorterade butik har sitt hem i det första huset på höger sida när du kommer in på gården. Med en yta på 100 kvm har vi skapat en unik och mysig atmosfär där det bohemiska står i fokus. Här har vi med omtanke om miljön valt återbruk i vår inredning, vilket ger butiken en särpräglad och personlig känsla.

Butiken är lättillgänglig för alla besökare, inklusive rullstolar och permobiler. Parkering finns precis intill butiken för din bekvämlighet.

På Tarstadgården, där barn och djur delar utrymmet, uppmuntrar vi till ett lugnt tempo och vänlig hänsyn. Var medveten om att det är privat mark, och vi ber dig att parkera endast framför butiken för att underlätta för andra aktiviteter på gården. 

Strosa runt i vår butik och upptäck kristaller och smycken i en atmosfär av mysigt lugn.

Med våra öppettider på onsdagar kl 11-14, torsdagar kl 14-18 och lördagar kl 9-14, ser vi fram emot att välkomna dig till en unik och inspirerande upplevelse i vårt bohemiska kristallparadis.

Hitta till oss

Kristallknuten
Tarstadgården
268 75 Tågarp

Hem