Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Kluster Lemurian bergkristall

  • 129 SEK

Vackert kluster av Lemurian bergkristall. Pris är per styck. Längd: ca 3 - 6 cm. Ursprung: Brasilien.

sakerbetalninglogo
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Vackert litet kluster av Lemurian bergkristall, en otroligt vacker och kraftfull kristall.

Chakra: Kronchakra

Främjar och balanserar: Koncentration, healande, energigivande.

Längd: ca 3 - 6 cm

Ursprung: Brasilien

Attribut:

Lemurianer är otroligt kraftfulla kristaller. De ses som trollstavar och som sådana leder de, förstärker och fokuserar den Universella Livskraften, vilket förstärker healerns helande kraft. Efter att ha använt dessa stenar upplever många människor ett djupt och känslomässigt helande. Vidare så stärker den din koncentration och balansera dina känslor. De har förmågan att tillåta dig att få kontakt med det Gudomliga.

Kuriosa: 

Lemurien ansågs vara var en fredlig och högt utvecklad andlig civilisation som troddes existera på jorden för väldigt länge sedan. Under de sista dagarna av Lemurien beslutades det att plantera frökristaller programmerade att sända ett budskap om gemenskap, enhetlighet och kunskap. Efter att ha sått kristallerna lämnade lemurierna, tror man, denna planet för att resa till andra stjärnsystem och dimensioner. Andra påstås ha gått in i den inre jorden (samtidigt som de bibehöll telepatisk förbindelse med  övriga lemurianer), där de fortsätter att ta hand om jorden och de frökristaller som nu dyker upp i form av lemurianer.

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek. Det kan förekomma att dessa kristaller har hack i spets/kristall samt skiftningar i gult.