Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Vera cruz ametist AAA-kvalitet

  • 85 SEK

Läcker och ovanlig Vera Cruz ametist från ett litet område i Mexiko. Kvalitet: AAA. Mått: Finns i 2 storlekar.


sakerbetalninglogo
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Läcker och ovanlig Vera Cruz ametist från ett litet område i Mexiko.

Kvalitet: AAA

Mått: 

Medium: ca 1 - 2 cm

Large: ca 2 - 4 cm

Ursprung: Mexiko


Attribut

Vera Cruz ametist är känd för sin omisskännliga klarhet och djupa lila färg, vilket gör varje kristall till ett konstverk från naturen. Var och en är unik i sitt utseende och har en speciell aura som lockar till sig positivitet och klarhet.  Vera Cruz ametistens energi verkar lugnande på sinnet och främjar inre frid, vilket gör den idealisk för meditation och avkoppling och Genom att rena sinnet från distraktioner och negativa tankar, hjälper Vera Cruz ametist till att öka andlig klarhet och insikt. Det sägs även att dessa kristaller kan skapa en skyddande barriär mot negativa energier och främja en känsla av trygghet och stabilitet.

Vera Cruz ametist verkar framför allt på det tredje ögat-chakrat (det sjätte chakrat) och kronchakrat (det sjunde chakrat). Genom att balansera och aktivera dessa energicentra främjar dessa kristaller klarhet i tanken, andlig insikt och en känsla av enhet med universum.

Chakra: Tredje ögat och Krinchakrat.

Främjar och balanserar: Klarhet, lugn, stabilitet, trygghet