Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Dioptas, kluster

  • 795 SEK

Vacker dioptas, en sällsynt och eftertraktad sten med härligt gröna färgskiftningar. Mått: ca 3,1 x 2,5 cm.

sakerbetalninglogo
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Vackert kluster av intensiv och mycket ovanlig dioptas. Fina stora kristaller och väldigt hög kvalitet. En sällsynt och mycket eftertraktad kristall.

Mått: ca 3,1 x 2,5 cm

Ursprung: Kongo 🇨🇬

Attribut

Dioptas är en av de mer ovanliga kristallerna och anses bidra med lugnande och positiv energi. Känner du ibland att det förflutna tar upp en stor del av din energi? Låt då dioptasen vara din påminnelse att du måste förlåta och släppa det som har varit och istället fokusera på nuet. Dioptasen anses vara både en "sökarsten" och en "energisten", dvs den besitter både möjligheten att hitta lycka i nya äventyr i kombination med att hitta det du söker, skydda det du håller kärt och beskydda dig från negativitet. Dioptasen används ofta som en beskyddande talisman, en vinsttalisman och en personlig talisman som anses medföra god hälsa.

Chakra: Hjärtchakra

Främjar och balanserar: Kärlek, medkänsla, ömhet och självacceptans.

Notera att varje sten är en naturprodukt och kan ha variationer i färg och form. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet.