• Black Weekend 15% på hela sortimentet (gäller ej Frakt, Fyndvaror, boxar och story sales) rabatten dras automatiskt i kassan.
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish

Julkit - Hopp

  • 95 kr

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Dela

Detta vackra julkit har vi satt ihop speciellt för dig som söker hopp. Ordet hopp kan förekomma på så många olika sätt och oavsett hur du definierar ordet hopp så kan detta kitet vara din hjälp på vägen.

Kitet levereras i en liten ask tillsammans med stenarnas egenskaper, perfekt att ge bort i julklapp eller köpa till dig själv som en extra boost!

Kitet består av följande stenar:

Amazonit - precis som världen svämmar över av hopp och möjligheter så påminner amazoniten dig om vilka oändliga möjligheter det finns. Behåll en fortsatt optimistisk inställning med hjälp av denna vackra sten. 

Apachetår - Om du söker efter någon att dansa genom livet med så kan apachetåren bli din bästa kompis. Denna vackra sten lockar fram ditt sanna jag, med all din styrka och medkänsla. Om du känner ett behov av att bli lite mer spontan och fri från dina egna begränsningar är detta stenen för dig!

Vit Opal - Vit Opal anses vara drottningen av inspiration. Om du planerar att göra förändringar, antingen inuti dig själv eller i livet som helhet, så är detta stenen för dig! Låt denna vackra sten fylla dig med hopp och inre frid.

Låt dessa vackra stenar påminna dig, eller någon du håller kär, att hoppet finns inom oss alla. 


gtag('config', 'AW-404906021');