Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Kit Hopp

  • 125 SEK

Detta vackra kit har vi satt ihop speciellt för dig som söker hopp. Ordet hopp kan förekomma på så många olika sätt och oavsett hur du definierar ordet hopp så

sakerbetalninglogo
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Detta vackra kit har vi satt ihop speciellt för dig som söker hopp. Ordet hopp kan förekomma på så många olika sätt och oavsett hur du definierar ordet hopp så kan detta kitet vara din hjälp på vägen.

Kitet består av följande stenar:

Amazonit - precis som världen svämmar över av hopp och möjligheter så påminner amazoniten dig om vilka oändliga möjligheter det finns. Behåll en fortsatt optimistisk inställning med hjälp av denna vackra sten. 

Apachetår - Om du söker efter någon att dansa genom livet med så kan apachetåren bli din bästa kompis. Denna vackra sten lockar fram ditt sanna jag, med all din styrka och medkänsla. Om du känner ett behov av att bli lite mer spontan och fri från dina egna begränsningar är detta stenen för dig!

Vit Opal - Vit Opal anses vara drottningen av inspiration. Om du planerar att göra förändringar, antingen inuti dig själv eller i livet som helhet, så är detta stenen för dig! Låt denna vackra sten fylla dig med hopp och inre frid.

Låt dessa vackra stenar påminna dig, eller någon du håller kär, att hoppet finns inom oss alla.