Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Grape Agat (Druvagat) AA-kvalitet

  • 169 SEK

Läcker Grape Agate i absolut toppklass. Främjar och balanserar: ★ Intuition ★ Medvetenhet ★ Gemenskap. Mått: 4 x 5,5 cm.

sakerbetalninglogo
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
FRAKT FRÅN 49 SEK  +
Fraktkostaden baseras på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Läcker Grape Agat i toppklass - en mystisk kristall som bär på en historia lika fängslande som dess färgprakt.

Chakra: Tredje ögat och Kronchakra.

Främjar och balanserar: intuition, Medvetenhet, Gemenskap.

Mått:  ca 4 x 5,5 cm

Ursprung: Indonesien

Attribut

Upptäck den förtrollande världen av Grape Agat, även kallad druvagat - en mystisk kristall som bär på en historia lika fängslande som dess färgprakt. Ursprungligen känd som druvagat, fångar denna sten ögonblicket då naturens konstnärlighet möter mineralens inre skönhet. Namnet "Grape Agate" återspeglar dess purpurröda färg och klasstruktur, likt en klas druvor som lockar med sin bärnstensfärgade lockelse.

Från de fängslande kullarna i Mamuju-området, nära Sulawesis västra kust i Indonesien, till de avlägsna platserna i Utah, USA, har Grape Agate berikat mineralmarknaden sedan 2016. Varje individuell "boll" av Grape Agate, när den förstoras, avslöjar en gnistrande, druzy-liknande yta som lockar betraktarens blick och fördjupar fascinationen för denna gåtfulla kristall.

Denna sten harmoniserar Tredje ögat och Kronchakran. Den förbättrar intuitionen och medvetenheten och är särskilt kraftfull för att föra fram insiktsfulla och livliga drömmar. Grape Agate är en sten för andlig upptäckt och gemenskap. Den har den otroliga förmågan att bjuda in likasinnade människor i ditt liv för att stödja dig på din resa av lärande och tillväxt. Detta är den perfekta kristallen för alla som är involverade i gruppandliga övningar och vill inspirera till en känsla av djup förbindelse och släktskap med andra. Att omge dig med vänliga och mjuka själar kan inspirera självupptäckt, säkerhet och försäkran. Denna sten kan frigöra alla känslor av defensivitet och hjälper dig att behålla lugn och mognad genom svårigheter. Den kan också ge stor inspiration till konstnärer och musiker, särskilt de som framträder eller skapar i grupp.


Notera att detta är en naturprodukt och varje sten kan ha variationer i färg och form, och kan skilja sig från det som visas på bilden. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet. Det är klustret på bilden du köper.