Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Grape Agat (Druvagat) AA-kvalitet

  • 169 SEK

Läcker Grape Agate i absolut toppklass. Främjar och balanserar: ★ Intuition ★ Medvetenhet ★ Gemenskap. Mått: 4 x 5,5 cm.

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Läcker Grape Agat i toppklass - en mystisk kristall som bär på en historia lika fängslande som dess färgprakt.

Chakra: Tredje ögat och Kronchakra.

Främjar och balanserar: intuition, Medvetenhet, Gemenskap.

Mått:  ca 4 x 5,5 cm

Ursprung: Indonesien

Attribut

Upptäck den förtrollande världen av Grape Agat, även kallad druvagat - en mystisk kristall som bär på en historia lika fängslande som dess färgprakt. Ursprungligen känd som druvagat, fångar denna sten ögonblicket då naturens konstnärlighet möter mineralens inre skönhet. Namnet "Grape Agate" återspeglar dess purpurröda färg och klasstruktur, likt en klas druvor som lockar med sin bärnstensfärgade lockelse.

Från de fängslande kullarna i Mamuju-området, nära Sulawesis västra kust i Indonesien, till de avlägsna platserna i Utah, USA, har Grape Agate berikat mineralmarknaden sedan 2016. Varje individuell "boll" av Grape Agate, när den förstoras, avslöjar en gnistrande, druzy-liknande yta som lockar betraktarens blick och fördjupar fascinationen för denna gåtfulla kristall.

Denna sten harmoniserar Tredje ögat och Kronchakran. Den förbättrar intuitionen och medvetenheten och är särskilt kraftfull för att föra fram insiktsfulla och livliga drömmar. Grape Agate är en sten för andlig upptäckt och gemenskap. Den har den otroliga förmågan att bjuda in likasinnade människor i ditt liv för att stödja dig på din resa av lärande och tillväxt. Detta är den perfekta kristallen för alla som är involverade i gruppandliga övningar och vill inspirera till en känsla av djup förbindelse och släktskap med andra. Att omge dig med vänliga och mjuka själar kan inspirera självupptäckt, säkerhet och försäkran. Denna sten kan frigöra alla känslor av defensivitet och hjälper dig att behålla lugn och mognad genom svårigheter. Den kan också ge stor inspiration till konstnärer och musiker, särskilt de som framträder eller skapar i grupp.


Notera att detta är en naturprodukt och varje sten kan ha variationer i färg och form, och kan skilja sig från det som visas på bilden. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet. Det är klustret på bilden du köper.