• Den 22/6 -30/6 packas och skickas inga ordrar på grund av ledighet. Vi finns dock på plats och svarar på mejl som vanligt :-)
Frakt från 49 kr / Fri frakt vid köp från 500 kr / Inget lägsta orderbelopp

Serpentin (Cuddle Stone)

  • 45 kr

Vacker trumlad serpentin, i en fantastiskt grön färg. Priset är per styck.

I lager
Dela

Vacker cuddle stone av serpentin, i en fantastiskt grön färg. Denna sten kallas även för Kanadensisk jade, ej att förväxla med äkta jade.

Priset är per styck.

Mått: ca 2 - 4 cm

Attribut:

Serpentin är en fantastisk healingsten. Den hjälper dig att rensa, rena och befria dig från känslomässiga blockeringar. Den healar alla chakran och kan på så sätt flytta energin dit det finns störst behov. En mycket bra sten att programmera, sätta intentioner, till det du vill ha i ditt liv, vare sig det gäller rikedom, kärlek eller något annat passande.  Låt den skänka dig styrka, kraft och stöd. Den skyddar även mot tvivel och låter dig hålla kvar vid din tro och dina övertygelser. En ypperlig sten för dig som inte vill tappa ditt fotfäste. 

Chakra: Hjärtchakra

Främjar och balanserar: Kärlek, medkänsla, ömhet och självacceptans. 

Kemi:

Serpentin är en gemensam beteckning för de mineral som ingår i serpentinserien som är en serie av magnesiumhaltiga silikatmineral. Namnet serpentin kommer av att vissa aggregat kan likna ormskinn. Serpentinmineralen ingår i kaolinit-serpentingruppen. Sammansättningen för dessa mineral är ungefär Mg₃Si₂O₅(OH)₄.