Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Månsten, trumlad

  • 35 SEK

Magiskt vacker trumlad Månsten. Mått: ca 2 - 3 cm. Ursprung: Indien.

sakerbetalninglogo
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Magiskt vacker trumlad Månsten.

Chakra: Kronchakra och Tredje Ögat

Främjar och balanserar:  Intuitiv utveckling, tänkande och förståelse (Kronchakra). Uppfattningsförmåga och andligt seende (Tredje Ögat). 

Mått: ca 2 - 3 cm

Ursprung: Indien

Attribut:

Har du någon gång känt att du saknar riktning eller att du inte riktigt hittat din plats i livet? Då är Månstenen stenen som du har letat efter. Låt denna vackra sten hjälpa dig på rätt väg mot ditt livsändamål. Månstenen bär på månens gudomliga energi, låt den ge dig näring till din själ och kasta ljus över ditt liv. Den hjälper dig att lära känna dig själv på ett djupare plan och låter dig även utnyttja den kraft som finns inom dig för att du ska lära dig mer om hur du vill att just ditt liv ska vara! Gå genom livet med vidöppna ögon och låt Månstenen hjälpa dig att vara uppmärksam på alla tecken. Skulle du börja ifrågasätta din väg så kan Månstenen ge dig det självförtroende som du behöver för att hålla rätt dig till din specifika väg. Precis som månen har många faser, där vissa är mörka och andra ljusa, påminner Månstenen dig om att livets väg kan vara krokig. Låt denna vackra sten påminna dig om att ibland är livets största vändningar dolda lärdomar som gör dig redo att klara situationer som ännu inte uppstått. 

Notera att varje sten kan ha små variationer i färg och form och kan skilja sig gentemot det som visas på bild. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet. Pris är per styck.