Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Kristallhänge Kyanit Blå (Rå)

  • 60 SEK

Vackert hänge av rå blå kyanit med vackra färgskiftningar. Främjar och balanserar kommunikation och kreativitet. Mått: ca 2 - 4 cm

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Vackert hänge av semitransparent rå blå kyanit med vackra färgskiftningar. Äkta silver.

Mått: ca 4 cm

Material: Nickel, bly- och kadmiumfritt silver

Tillverkat i vår smyckesverkstad i 🇸🇪

OBS Kedja ingår ej. Silverkedja köps separat här.

Ursprung: Brasilien

Attribut

Kyanit anses vara en väldigt transformerande sten och sägs kunna skapa länkar till andra riken. Den är därför väldigt användbar för dig som vill kunna se saker från andra perspektiv och vinklar. Detta är en väldigt kreativ sten som hjälper dig att uppnå din yttersta konstnärlighet och dess fulla potential. Kyanit är en perfekt sten för dig som sysslar med olika former av kreativa aktiviteter, allt från dans och sång til olika former av hantverken. Låt den påminna dig om din unika potential och din inre drivkraft att skapa det som just du är ämnad för. Kyanit är den sten du behöver för att synliggöra ditt syfte med ditt unika liv.

Chakra: Halschakra och Tredje Ögat

Främjar och balanserar: Kommunikation och kreativitet (Halschakra). Uppfattningsförmåga och andligt seende (Tredje Ögat).

Notera att varje sten är en naturprodukt och kan ha variationer i färg och form. Du får ett godtyckligt hänge utvalt och det kan skilja sig från det som visas på bilden. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet. Fästet består av nickelfri legering.