Silverkedja Ankar

  • 169 SEK

Elegant silverhalsband för att komplettera dina vackra kristallberlocker och hängen. Du kan välja mellan fyra olika längder. Äkta silver.


Elegant silverhalsband för att komplettera dina vackra kristallberlocker och hängen. Du kan välja mellan fyra olika längder för att anpassa din stil perfekt. Våra silverhalsband är idealiska för att skapa lager på lager-effekter och lägga till extra glans i din look. Dessa halsband är tillverkade av äkta Sterling Silver 925 för hög kvalitet och hållbarhet.

Längd på kedjorna:

- 40 cm 

- 45 cm 

- 50 cm

- 60 cm


Information
Sterling Silver, också känt som 925 Silver, är en ädelmetalllegering som består av 92,5% rent silver och 7,5% vanligtvis koppar. Vanligt silver är känt för att vara mycket mjukt i sitt renaste tillstånd, vilket gör det opraktiskt att använda för smyckestillverkning. Därför skapas en legering genom att blanda det med en annan metall, vanligtvis koppar, för att öka dess hållbarhet och styrka. Det finns flera fördelar med Sterling Silver.

För det första har Sterling Silver en naturlig glans och lyster som ger smycken och andra föremål en tidlös och elegant utstrålning. Dessutom är det betydligt hårdare och mer slitstarkt än rent silver, vilket gör det idealiskt för smycken och andra användningsområden. En annan fördel är att Sterling Silver oftast är väl tolererat av personer med känslig hud och sällan orsakar allergiska reaktioner. Slutligen är Sterling Silver tidlöst och klassiskt, och smycken i denna metall går aldrig ur mode.

När det gäller skötselråd för Sterling Silver, är det viktigt att regelbundet torka av smycket med en mjuk trasa eller silverputsduk för att ta bort eventuell smuts eller oxidering. Det är också bra att förvara Sterling Silver-smycken i en lufttät påse eller smyckeskrin för att minimera kontakt med syre och fukt, vilket kan bidra till att förhindra missfärgning. Dessutom bör du undvika att bära Sterling Silver-smycken när du duschar eller badar, eftersom överdriven exponering för vatten kan påskynda oxideringsprocessen. Slutligen bör du undvika kontakt med kemikalier som blekmedel, klor och ammoniak, eftersom de kan skada Sterling Silver och orsaka missfärgning. Genom att följa dessa enkla skötselråd kan du säkerställa att ditt Sterling Silver behåller sin skönhet och glans i många år framöver.