Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Malakit, rå (Fibrös)

  • 269 SEK

Intensivt fin grön fibrös malakit. Handplockad åt oss i Kongo, Afrika.

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Intensivt fin grön fibrös malakit. Handplockad åt oss i Kongo, Afrika.

Chakra: Hjärtchakra

Främjar och balanserar: Kärlek, medkänsla, ömhet och självacceptans. 

Mått: ca 8 x 5 cm

Ursprung: Kongo, Afrika

Attribut:

Malakit är den perfekta stenen för dig som känner ett behov av en förändring i ditt liv. Sluta gömma dig bakom obeslutsamhet och bekvämlighet och låt istället malakiten vägleda dig! Malakiten hjälper dig att bli medveten om det som inte längre gynnar dig. Precis som din bästa vän skulle säga sanningen och vägleda dig, ibland tufft och ofiltrerat, när du skulle be om hjälp så kan malakiten bli din nära vän. Låt den uppmuntra dig att bryta negativa mönster och istället göra medvetna val för att förbättra ditt levnadssätt. Malakit kallas ofta för "stenen i förändring". 

Kemi:

Malakit är ett grönt kopparhaltigt mineral som har en sammansättning av kopparkarbonat och kopparhydroxid och är således ett basiskt kopparkarbonat. Namnet kommer ytterst från grekiskan och sägs komma av mineralets likhet med malvans blad. Malakit har den kemiska formeln Cu2(CO3)(OH)2.

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek samt ha olika repor och avslagna bitar från brytningen.