Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Svart Tektit, rå

  • 30 SEK

Rå vacker Tektit av mycket hög kvalitet. En nära släkting till Moldavit. Mått: ca 2 - 4 cm. Går att få som ett silverhänge.


sakerbetalninglogo
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 500 KR  +
Vid köp för 500 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 39 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Rå Tektit av mycket hög kvalitet. Tektit är en nära släkting till den kraftfulla Moldavtien och anses ha snarlika egenskaper.

Chakra: Rotchakra

Främjar och balanserar: Jordning, övergripande hälsa, stillhet och stabilitet.

Mått: ca 2 - 4 cm

Ursprung: Tibet

Välj till om du vill ha din sten som ett hänge med silverfäste.

Läs mer om våra smycken här

Attribut

Tektit är naturliga glasföremål som bildats vid stora meteoritnedslag på jordytan. Den är känd för att stärka auran och även höja energier. Låt den vara din bästa vän vid meditation för att genom den öka ditt medvetande och även få en djupare insikt i nuet och dess situation eller problem. Tektit anses underlätta vid astralresor och även öka din medialitet. Låt den rena dina chakran, öka dina healing energier i kroppen och bli av med dina blockeringar! Den sägs även lindra skador av olika slag. 

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek.