Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Kristallhänge Welo opal, Rå

  • 395 SEK

Vackert hänge med en äkta rå Welo-opal från Etiopien. Härliga färgskiftningar i högsta kvalitet. Tillverkat i 🇸🇪

sakerbetalninglogo
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 500 KR  +
Vid köp för 500 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 39 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Vackert hänge med en äkta rå Welo-opal från Etiopien. Härliga färgskiftningar i högsta kvalitet.

Dessa opaler är enskilt utvalda och handplockade av oss.

Främjar: Harmoni, Kärlek, Medkänsla, Andligt seende

Mått: ca 2 cm

Material: Nickel, bly- och kadmiumfritt silver + Rostfritt stål

Tillverkat i 🇸🇪

OBS Kedja ingår ej. Silverkedja köps separat här.

Attribut

Opalen är ditt kraftfulla stöd för att stråla i din sanna essens och låta din inre mångfald glänsa. Den accelererar energin i alla dina chakran och skapar en kraftfull och flexibel kraftkälla, som blir särskilt värdefull när du står inför utmaningar, övervinner ångest eller hanterar stress. Genom att främja harmoni i dina relationer är opalen ditt verktyg för att närma dig din partner på djupet och få en djupare insikt i er båda. Opalen hjälper dig att upptäcka din intuitiva förmåga att uppfatta energier och att skåda in i andras samt din egen aura.

Etiopisk opal är en av dagens mest varierade och spektakulära opaltyper på marknaden. Eftersom denna typ av opal är relativt ny, finns det ingen branschaccepterad metod för att gradera denna typ av opal på samma sätt som svart opal. Svart opal graderas utifrån dess mörker, färgens ljusstyrka och mönster. På liknande sätt graderas därför etiopisk opal också utifrån dess form och ljusstyrka, men stenens grundfärg spelar inte en avgörande roll i att fastställa dess ultimata kvalitet.

Upptäck den förtrollande skönheten och de spirituella egenskaperna hos etiopisk opal idag och låt denna unika ädelsten förnya din energi och ge dig en djupare förståelse av dig själv och ditt inre väsen.

Opalen sägs verka på flera chakran, och dess inverkan kan variera beroende på stenens färg och egenskaper. Generellt sett anses opalen vara fördelaktig för följande chakran:

1. Hjärtchakrat (Anahata): Opalen främjar harmoni i relationer, inklusive relationen till dig själv, vilket kan vara kopplat till hjärtchakrat. Det hjälper dig att uttrycka kärlek och medkänsla, och det stöder känslomässig balans.

2. Kronchakrat (Sahasrara): Vissa tror att opalen kan ansluta till kronchakrat och underlätta ökad medvetenhet, insikt och andlig upplevelse. Det kan hjälpa dig att öppna dig för högre medvetenhetsnivåer.

3. Alla chakran: Opalen sägs också stimulera och balansera alla chakran i kroppen, eftersom den genererar en mångsidig och kraftfull energi. Det främjar harmoni och energiflöde genom hela chakrasystemet.

Eftersom opalen finns i olika färger och varianter, kan den ha olika inverkan på olika chakran beroende på dess egenskaper. Till exempel kan svarta opaler vara mer förknippade med baschakrat (Muladhara) och rosenopaler kan vara kopplade till hjärtchakrat. Det är viktigt att välja en opal med de egenskaper som passar dina specifika behov och avsikter.

SKÖTSELRÅD

Welo-opaler är också känsliga ädelstenar som kräver speciell omsorg för att behålla sin skönhet och integritet. Här är några korta skötselråd för smycken gjorda av Welo opal:

1. Undvik värme och direkt solljus: Welo-opaler kan bli spröda om de utsätts för extrem värme eller direkt solljus under långa perioder. Förvara dina smycken på en sval och mörk plats.

2. Skydda från kemikalier och vatten: Undvik kontakt med vatten och kemikalier, inklusive rengöringsmedel, schampo, tvål, balsam och hushållskemikalier. Dessa kan skada opalen och påverka dess färg och glans.

3. Försiktighet vid rengöring: Använd en mjuk trasa  för att försiktigt rengöra dina Welo-opal smycken. Undvik att använda hårda borstar eller aggressiva rengöringsmetoder.

4. Förvara separat: Förvara Welo-opal smycken separat från andra smycken för att undvika repor och skador från kontakt med hårdare ädelstenar eller metall.

5. Undvik mekanisk påverkan: Var försiktig med att undvika slag och stötar, eftersom opalen är känslig för mekanisk påverkan och kan spricka eller splittras vid påverkan.

Genom att följa dessa riktlinjer kan du hjälpa till att bevara skönheten och hållbarheten hos dina Welo opal-smycken över tid.