Silverberlock Stenbocken

  • 200 SEK

Vacker silverberlock med Stenbockens stjärntecken. Äkta silver. Mått: ca 18 mm ★ Stenbocken: 22 december - 19 januari. Made in 🇸🇪

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Utforska din astrologiska signatur med vår vackra silverberlock med Stenbockens stjärntecken. Stenbocken, även känd som Capricorn på engelska och latin, representerar de födda mellan den 22 december och 19 januari. Stenbocken styrs av jordelementet och planeten Saturnus. Ett smycke som inte bara är vackert utan också bär med sig din stjärnteckens unika egenskaper och energi. Ett perfekt sätt att visa upp din astrologiska identitet med stil.

Mått: ca 18 mm

Tillverkad i 🇸🇪

OBS Kedja ingår ej. Silverkedja köps separat här.

Om Stenbocken

Stenbocken, eller Capricorn på engelska och latin, är född mellan 22 december och 19 januari. Stenbocken styrs av element: Jord  och planet: Saturnus. Tack vare att Stenbocken är ett jordtecken så är de flesta födda inom denna period väldigt praktiskt lagda. De kan även vara lite stela men fram för allt envisa, vilket ibland kan medföra svårigheter att byta perspektiv, även om de skulle bli motbevisade. Stenbocken är väldigt ansvarstagande och ofta självständiga med en stor självkontroll. Det finns flera styrkor som Stenbocken ofta har, så som; ambition, disciplin och sinne för humor. Svagheter förekommer även, som tex; stelhet, kantighet och missunnsamhet. 

Notera att varje berlock är handgjord och kan ha mindre variationer gentemot det som visas på bild. Du får ett godtyckligt hänge utvalt.Hänge och fäste består av 925 Sterling silver.