Silverberlock Vattumannen

  • 200 SEK

Vacker silverberlock med Vattumannens stjärntecken. Äkta silver. Mått: ca 18 mm ★ Stenbocken: 20 januari - 18 februarij. Made in 🇸🇪

Utforska din astrologiska signatur med vår vackra silverberlock med Vattumannens stjärntecken. Vattumannen, även känd som Aquarius på engelska och latin, representerar de födda mellan den 20 januari och 18 februari. Vattumannen styrs av luftelementet och planeten Uranus. Ett smycke som bär med sig din stjärnteckens unika egenskaper och energi. Ett perfekt sätt att visa upp din astrologiska identitet med stil.

Mått: ca 18 mm

Tillverkad i 🇸🇪

OBS Kedja ingår ej. Silverkedja köps separat här.

Om Vattumannen

Vattumannen är ofta lite blyg och även lite tystare av sig, men det finns även de som är excentriska och energiska. Oavsett så är de flesta födda inom denna period djupa tänkare och mycket intellektuella personer som alla älskar att hjälpa andra. De är oftast fördomsfria och har därmed lätt att förstå andra människor och har även en naturlig kännedom gällande konflikter, vilket gör dem till utmärkta problemlösare. Vattumannen har flera styrkor, så som; progressivitet, oberoende och humanism. Det finns även lite svagheter hos Vattumannen, som tex; lynnighet, kompromisslös och ibland även tendens till att vara reserverad. 

Notera att varje berlock är handgjord och kan ha mindre variationer gentemot det som visas på bild. Du får ett godtyckligt hänge utvalt.Hänge och fäste består av 925 Sterling silver.