Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Silverberlock Vågen

  • 200 SEK

Vacker silverberlock med Vågens stjärntecken. Äkta silver. Mått: ca 18 mm ★ Stenbocken: 23 september - 22 oktober Made in 🇸🇪

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Utforska din astrologiska signatur med vår vackra silverberlock med Vågens stjärntecken. Vågen, även känd som Libra på engelska och latin, representerar de födda mellan den 23 september och 22 oktober. Vågen styrs av luftelementet och planeten Venus. Ett smycke som bär med sig din stjärnteckens unika egenskaper och energi. Ett perfekt sätt att visa upp din astrologiska identitet med stil.

Mått: ca 18 mm

Tillverkad i 🇸🇪

OBS Kedja ingår ej. Silverkedja köps separat här.

Om Vågen

Vågen är ofta väldigt intelligent och älskar att inspireras och gör gärna det av både litteratur och intellektuella diskussioner. Vågen älskar vackra saker och anser oftast att kvaliteten är viktigare än kvantiteten. Gillar ofta att arbeta i grupp och fungerar bra med det. Vill inte vara ensamma utan relationer betyder väldigt mycket för Vågen. Vågen har flera olika styrkor; samarbetsvilligt, älskvärdhet, diplomati, rättvisa och social förmåga. Men det finns svagheter också, så som; obeslutsamhet, konflikträdsla, självömkande och långsinthet. Om Vågen mår bra är detta en väldigt social person som anses både rolig och hjälpsam av sin omgivning. 

Notera att varje berlock är handgjord och kan ha mindre variationer gentemot det som visas på bild. Du får ett godtyckligt hänge utvalt.Hänge och fäste består av 925 Sterling silver.