Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Silverberlock Väduren

  • 200 SEK

Vacker silverberlock med Vädurens stjärntecken. Äkta silver. Mått: ca 18 mm ★ Stenbocken: 21 mars - 19 april. Made in 🇸🇪

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Utforska din astrologiska signatur med vår vackra silverberlock med Vädurens stjärntecken. Väduren, även känd som Aries på engelska och latin, representerar de födda mellan den 21 mars och 19 april. Väduren är zodiakens första tecken och styrs av planeten Mars. Denna berlock fångar den energifyllda och handlingskraftiga naturen hos Väduren, som alltid är redo för äventyr. Ett smycke som bär med sig din stjärnteckens unika egenskaper och energi. Ett perfekt sätt att visa upp din astrologiska identitet med stil.

Mått: ca 18 mm

Tillverkad i 🇸🇪

OBS Kedja ingår ej. Silverkedja köps separat här.

Om Väduren

Väduren har flera styrkor; mod, beslutsamhet, entusiasm, optimism, passion och ärlighet. Så klart har även Väduren vissa svagheter; otålighet, humörsvängningar, kort stubin, aggressivitet och impulsivitet. Väduren är ett väldigt eldigt och impulsivt stjärntecken. Om Väduren mår bra är det en social människa med mycket stor ödmjukhet. 

Notera att varje berlock är handgjord och kan ha mindre variationer gentemot det som visas på bild. Du får ett godtyckligt hänge utvalt.Hänge och fäste består av 925 Sterling silver.