Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Silverberlock Tvillingarna

  • 200 SEK

Vacker silverberlock med Tvillingarnas stjärntecken. Äkta silver. Mått: ca 18 mm ★ Stenbocken: 21 mars - 19 april. Made in 🇸🇪

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Utforska din astrologiska signatur med vår vackra silverberlock med Tvillingarnas stjärntecken. Tvillingarna, även känd som Gemini på engelska och latin, representerar de födda mellan den 22 maj och 20 juni. Tvillingarna styrs av luftelementet och planeten Merkurius. Ett smycke som bär med sig din stjärnteckens unika egenskaper och energi. Ett perfekt sätt att visa upp din astrologiska identitet med stil.

Mått: ca 18 mm

Tillverkad i 🇸🇪

OBS Kedja ingår ej. Silverkedja köps separat här.

Om Tvillingarna

Tvillingarna är ofta begåvade, kvicktänkta och anpassningsbara. Men de kanske mindre smickrande egenskaperna är ytlighet, rastlöshet och en förmåga att inte slutföra saker. Enligt astrologin sägs det att Tvillingarna är väldigt sociala och anses ha talets gåva. Tvillingarna är även väldigt fördomsfria och allsidiga. De gillar att diskutera olika problem och lättar gärna sitt hjärta. De är ofta väldigt nyfikna och provar gärna allt som hamnar i deras väg. 

Notera att varje berlock är handgjord och kan ha mindre variationer gentemot det som visas på bild. Du får ett godtyckligt hänge utvalt.Hänge och fäste består av 925 Sterling silver.