Silverberlock Skytten

  • 200 SEK

Vacker silverberlock med Skyttens stjärntecken. Äkta silver. Mått: ca 18 mm ★ Stenbocken: 23 november - 21 december Made in 🇸🇪

Utforska din astrologiska signatur med vår vackra silverberlock med Skyttens stjärntecken. Skytten, även känd som Sagittarius på engelska och latin, representerar de födda mellan den 23 november och 21 december. Skytten styrs av eldelementet och planeten Jupiter. Ett smycke som bär med sig din stjärnteckens unika egenskaper och energi. Ett perfekt sätt att visa upp din astrologiska identitet med stil.

Mått: ca 18 mm

Tillverkad i 🇸🇪

OBS Kedja ingår ej. Silverkedja köps separat här.

Om Skytten

Precis som andra eldtecken så känner Skytten ett stort behov av att se världen och vill uppleva så mycket som möjligt. Skytten är ofta väldigt energisk och nyfiken samtidigt som Skytten har ett öppet sinne och är ofta även filosofiskt lagd. Skytten har flera styrkor; storsinthet, generositet, idealism och humor. Det finns även svagheter som tex; taktlöshet, ombytlighet och otålighet.

Notera att varje berlock är handgjord och kan ha mindre variationer gentemot det som visas på bild. Du får ett godtyckligt hänge utvalt.Hänge och fäste består av 925 Sterling silver.