Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Silverberlock Skorpionen

  • 200 SEK

Vacker silverberlock med Skorpionens stjärntecken. Äkta silver. Mått: ca 18 mm ★ Stenbocken: 23 oktober - 23 november. Made in 🇸🇪

sakerbetalninglogo
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Utforska din astrologiska signatur med vår vackra silverberlock med Skorpionens stjärntecken. Skorpionen, även känd som Scorpio på engelska och latin, representerar de födda mellan den 23 oktober och 22 november. Skorpionen styrs av vattenelementet och planeten Pluto. Ett smycke som bär med sig din stjärnteckens unika egenskaper och energi. Ett perfekt sätt att visa upp din astrologiska identitet med stil.

Mått: ca 18 mm

Tillverkad i 🇸🇪

OBS Kedja ingår ej. Silverkedja köps separat här.

Om Skorpionen

Skorpionen har en förmåga att få människor runt sig att leva ut sina starkaste känslor, medan de själva ofta har svårt att visa sina känslor och kan förefalla väldigt lugna på utsidan. Detta medför att de ofta förefaller väldigt mystiska och lite hemliga av sig. Skorpionen anses ofta vara en bra människokännare och tycker mycket om att studera sin omgivning. De har dock hög integritet, vilket kan göra att de är svåra att komma nära. Skorpionen har flera styrkor; rådighet, mod, passion och envishet. Det finns så klart även svagheter; svartsjuka, misstro, våldsam och tendens att vara hemlig.

Notera att varje berlock är handgjord och kan ha mindre variationer gentemot det som visas på bild. Du får ett godtyckligt hänge utvalt.Hänge och fäste består av 925 Sterling silver.