Silverberlock Lejonet

  • 200 SEK

Vacker silverberlock med Lejonet stjärntecken. Äkta silver. Mått: ca 18 mm ★ Stenbocken: 23 juli - 22augusti. Made in 🇸🇪

Utforska din astrologiska signatur med vår vackra silverberlock med Lejonets stjärntecken. Lejonet, även känd som Leo på engelska och latin, representerar de födda mellan den 23 juli och 22 augusti. Lejonet styrs av elementet eld och planeten Solen. Ett smycke som bär med sig din stjärnteckens unika egenskaper och energi. Ett perfekt sätt att visa upp din astrologiska identitet med stil.

Mått: ca 18 mm

Tillverkad i 🇸🇪

OBS Kedja ingår ej. Silverkedja köps separat här.

Om Lejonet

Precis som lejonet är djurens konung har även du något majestätiskt över dig. Lejonet är ofta stolt, självsäker och har en hög auktoritet. Du är väldigt varmhjärtad och generös, men även entusiastisk och en bra ledare. Lejonet har flera styrkor: kreativitet, beskyddarinstinkt, varmt hjärta, generositet och humor. Det kan dock förekomma svagheter, så som: lättstött, självupptagenhet och lathet. 

Notera att varje berlock är handgjord och kan ha mindre variationer gentemot det som visas på bild. Du får ett godtyckligt hänge utvalt.Hänge och fäste består av 925 Sterling silver.