Silverberlock Fiskarna

  • 200 SEK

Vacker silverberlock med Fiskarnas stjärntecken. Äkta silver. Mått: ca 18 mm ★ Stenbocken: 19 februari - 20 mars. Made in 🇸🇪

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Utforska din astrologiska signatur med vår vackra silverberlock med Fiskarnas stjärntecken. Fiskarna, även känd som Pisces på engelska och latin, representerar de födda mellan den 19 februari och 20 mars. Fiskarna styrs av vattenelementet och planeten Neptunus. Ett smycke som bär med sig din stjärnteckens unika egenskaper och energi. Ett perfekt sätt att visa upp din astrologiska identitet med stil.

Mått: ca 18 mm

Tillverkad i 🇸🇪

OBS Kedja ingår ej. Silverkedja köps separat här.

Om Skorpionen

Skorpionen har en förmåga att få människor runt sig att leva ut sina starkaste känslor, medan de själva ofta har svårt att visa sina känslor och kan förefalla väldigt lugna på utsidan. Detta medför att de ofta förefaller väldigt mystiska och lite hemliga av sig. Skorpionen anses ofta vara en bra människokännare och tycker mycket om att studera sin omgivning. De har dock hög integritet, vilket kan göra att de är svåra att komma nära. Skorpionen har flera styrkor; rådighet, mod, passion och envishet. Det finns så klart även svagheter; svartsjuka, misstro, våldsam och tendens att vara hemlig.

Notera att varje berlock är handgjord och kan ha mindre variationer gentemot det som visas på bild. Du får ett godtyckligt hänge utvalt.Hänge och fäste består av 925 Sterling silver.