Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

kristallhänge Shungit

  • 125 SEK

Vackert trumlat hänge av shungit. Ursprung: Zazhoginskygruvan Karelen, Ryssland.

sakerbetalninglogo
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
FRAKT FRÅN 49 SEK  +
Fraktkostaden baseras på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Vackert trumlat hänge av shungit.

Chakra: Rotchakra

Främjar och balanserar: Jordning, övergripande hälsa, stillhet och stabilitet.

Mått: ca 2 - 3 cm

Ursprung: Zazhoginskygruvan Karelen, Ryssland

Material: Nickel, bly- och kadmiumfritt silver + Rostfritt stål

Tillverkat i 🇸🇪

OBS Kedja ingår ej. Silverkedja köps separat här.

Attribut:

Shungit anses vara en perfekt sten för en detox, eftersom dess fullerener ger den till en mycket stark och kraftfull antioxidant. Den sägs neutralisera gifter och på så sätt ge en mycket effektiv detox för både sinne, kropp och själ. Om du brukar känna dig utmattad eller förvirrad så är detta stenen för dig! Förutom att den är kraftfull tillsammans med vatten och då ger en fysisk avgiftning så anses den även underlätta vid känslomässig avgiftning. Låt den dra fram gamla känslor och tankar och även hjälpa dig att bli av med stress, ilska, ångest, negativitet och annat känslomässigt slam. Shungiten är även användbar vid digital detox och hjälper dig då att ta bort allt elektromagnetisk som kan ha lagt sig runt din aura genom att använda sina rena och kraftfulla vibrationer och på så sätt lösa upp det. Detta är även en fantastisk sten som absorberar och neutralisera negativa energier, en mångsidig sten som bör finnas i allas hem!

Kemi: Shungit har funnits i uppskattningsvis två miljarder år men det var inte förens under 1900-talet  som dess helande potential upptäcktes, tack vare forskning som även belönades med Nobelpriset i kemi 1996. Shungit består till största del av rent kol och är det enda kända naturliga mineral som innehåller fullerener, sfäriska kolmolekyler som fungerar som kraftfulla antioxidanter med bevisad långvarig effekt. Även om detta vetenskapliga genombrott inträffade för inte allt för länge sedan så har Shungit varit känt för att rena vatten långt innan kolfilter uppfanns. I ryska Karelen, vilket är den enda plats som Shungiten kan hittas på, ansågs källor som rann över Shungit vara mycket hälsobringande under Peter den stores tid. Shungit anses än idag vara som mest användbar när den används tillsammans med vatten.