Kristallhänge Pyrit (Stjärna)

  • 149 kr

Vackert hänge i form av en Stjärna. Hänget är gjort av Pyrit. Attribut: ★ Styrka ★ Självförtroende ★ Kreativitet ★Positivitet. Mått: ca 15 mm

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Dela

Vackert hänge i form av en stjärna. Hänget är tillverkat av finaste Pyrit .

Chakra: Samtliga chakran.

Främjar och balanserar: Styrka, Självförtroende, Kreativitet och Positiv energi

Mått: ca 14 mm utan fäste

Material: Nickel, bly- och kadmiumfri mässingslegering

OBS Kedja ingår ej!

Attribut:

Pyrit har sedan långt tillbaka i tiden kallats för "magisk eldsten" eftersom den gav ifrån sig gnistor om den träffades. För länge sedan användes den även till att göra speglar. Denna sten är känd för att dra till sig överflöd, tur och framgång, samt avskräcker den dig från att göra dåliga ekonomiska beslut. Känner du ett behov av mer pengar i ditt liv? Då är Pyrit stenen för dig! Precis som den blänker likt ädelmetall så sägs Pyrit locka till sig rikedom och utstråla dess gyllene energi. Låt denna vackra sten påminna dig om ditt eget värde och på så sig låta dig manifestera mer pengar i ditt liv. Den visar positiva möjligheter som du kanske inte tidigare lagt märke till. Pyrit är din dagliga påminnelse att enbart släppa in positiva aspekter i ditt liv!

Chakra: Samtliga chakran

Notera att varje sten är en naturprodukt och kan ha variationer i färg och form. Du får ett godtyckligt hänge utvalt och det kan skilja sig från det som visas på bilden. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet. Fästet består av nickelfri legering.