Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Kristallhänge Ametist

  • 345 SEK

Vackert facetterat hänge av Ametist, med silverfärgat fäste. Mått: ca 1 cm. Attribut: ★ Utveckling ★ Förståelse ★ Andligt seende

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Vackert och sobert, facetterat hänge. Hänget är gjort av finaste Ametist och äkta silver.

Chakra: Tredje Ögat och Kronchakra

Månad: Februari

Främjar och balanserar: Uppfattningsförmåga och andligt seende (Tredje Ögat). Intuitiv utveckling, tänkande och förståelse (Kronchakra).

Mått: ca 1 cm

Ursprung: Brasilien

Material: Nickel, bly- och kadmiumfritt silver

OBS Kedja ingår ej. Silverkedja köps separat här.

Attribut

Ametisten är en fantastisk sten som påminner oss om att hitta balans för våra känslor. Denna vackra sten kallas ofta för all-helaren eftersom den kan heala människor, djur och växter. Om du känner dig stressad eller känner ett behov av lite lugn och ro så är ametisten stenen för dig! Använd ametisten som en ständig påminnelse om att lugnet finns inom dig. Låt den ladda dina andra kristaller med sina healingkrafter. Fördelaktig att använda vid meditation eller bara för att lugna ditt sinne och ta en paus från omgivningens buller och föroreningar. 

Notera att varje sten är en naturprodukt och kan ha variationer i färg och form. Du får ett godtyckligt hänge utvalt och det kan skilja sig från det som visas på bilden. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet. Fästet består av nickelfri legering.