Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Kristallhänge Citrin (Facetterad, guld)

  • 75 SEK

Vackert facetterat hänge i form av en tand. Hänget är gjort av finaste citrin. Attribut: ★ Viljekraft ★ Lugn ★ Förståelse ★ Utveckling. Mått: ca 15-20 mm

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Vackert hänge av facetterad citrin.

Chakra: Solarplexuschakra och Kronchakra 

Främjar och balanserar: Viljekraft, avslappning och känslomässigt lugn (Solarplexuschakra). Intuitiv utveckling, tänkande och förståelse (Kronchakra).

Mått: ca 15-20 mm utan fäste.

Ursprung: Brasilien

Material: Nickel, bly- och kadmiumfri mässingslegering.

OBS Kedja ingår ej. Silverkedja köps separat här.

Attribut

Citrin är stenen som hjälper dig att välja att vara lycklig. Om du vill uppnå någon form av framgång är detta stenen för dig. Som solen bryter igenom de gråa molnen påminner citrinen dig om att ta bort det negativa, oavsett om du bär den med dig eller har den framme i ditt hem. Kom ihåg att sann lycka kommer inifrån, citrinen påminner dig i de stunder då du glömmer detta. 

Notera att varje sten kan ha små variationer i färg och kan skilja sig från det som visas på bilden. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet. Plätteringen består av ej av silver eller guld. Detta är upphettad ametist och ej naturlig citrin.