Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Hänge Ametist Dröm (chevronametist)

  • 75 SEK

Vackert hänge av Drömametist med silverpläterat fäste. Kedja ingår ej! Mått: ca 1,5 - 3 cm.

sakerbetalninglogo
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 500 KR  +
Vid köp för 500 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 39 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Vackert hänge av Drömametist med silverpläterat fäste.

Kedja ingår ej!

Mått: ca 1,5 - 3 cm

Attribut:

Ametisten är en fantastisk sten som påminner oss om att hitta balans för våra känslor. Denna vackra sten kallas ofta för all-helaren eftersom den kan heala människor, djur och växter. Om du känner dig stressad eller känner ett behov av lite lugn och ro så är ametisten stenen för dig! Använd ametisten som en ständig påminnelse om att lugnet finns inom dig. Låt den ladda dina andra kristaller med sina healingkrafter. Fördelaktig att använda vid meditation eller bara för att lugna ditt sinne och ta en paus från omgivningens buller och föroreningar.

Kemi & Geologi

Chevronametist är en typ av ametist som, tillhör  silikatmineralfamiljen; den är en lila variant av kvarts. Det bildas när flytande magma från en vulkanisk explosion svalnar till magmatiska bergarter. När kiselsyrabubblorna överförs från vätska till fast formation blir kiselsyran till kvartskristaller. Chevronametist bildas när en enda bubbla svalnar med olika hastigheter och skapar olika nyanser av lila. Chevronametist bildas när venerna av vit kvarts och ametist smälter samman i berget. Det är en typ av ametist där olika nyanser av lila kan ses i distinkta markeringar med klar eller vit snökvarts som därigenom skapar dess formgivande och unika utseende. Som en populär och relativt vanlig halvädelsten är Chevronametist helt naturlig och utvunnen runt om i världen som en underart till den väldigt populära rena lila ametisten. De största fyndigheterna för chevronametisten är baserade i Indien och Ryssland, men vår kommer från Brasilien. Ametist  är en sorts kvarts och den det kemiska namnet Kiseldioxid SiO2.

Chakra: Tredje Ögat och Kronchakra

Främjar och balanserar: Uppfattningsförmåga och andligt seende (Tredje Ögat). Intuitiv utveckling, tänkande och förståelse (Kronchakra).


*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek.