Hänge Ametist (Rå Frostad)

  • 65 kr

Vackert hänge av rå frostad ametist. Härligt lila färg. Ametisten är en fantastisk sten som påminner oss om att hitta balans för våra känslor. Mått: ca 2 - 3 cm

I lager
Dela
Lagersaldo: 5

Vackert hänge av rå frostad ametist. Härligt lila färg. Ametisten är en fantastisk sten som påminner oss om att hitta balans för våra känslor.

Mått: ca 2 - 3 cm

Attribut:

Ametisten är en fantastisk sten som påminner oss om att hitta balans för våra känslor. Denna vackra sten kallas ofta för all-helaren eftersom den kan heala människor, djur och växter. Om du känner dig stressad eller känner ett behov av lite lugn och ro så är ametisten stenen för dig! Använd ametisten som en ständig påminnelse om att lugnet finns inom dig. Låt den ladda dina andra kristaller med sina healingkrafter. Fördelaktig att använda vid meditation eller bara för att lugna ditt sinne och ta en paus från omgivningens buller och föroreningar. 

Chakra: Tredje Ögat och Kronchakra

Främjar och balanserar: Uppfattningsförmåga och andligt seende (Tredje Ögat). Intuitiv utveckling, tänkande och förståelse (Kronchakra).


*Obs! Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek.