Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Kristallhänge Vattenmelonturmalin

  • 295 SEK

Vackert hänge av vattenmelonturmalin. Mått: ca 1-2 cm. Främjar: ★ Kärlek ★ Empati ★ Medkänsla

sakerbetalninglogo
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 500 KR  +
Vid köp för 500 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 39 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Vackert litet hänge av läcker och kraftfull vattenmelonturmalin.

Mått: ca 1- 2 cm

Ursprung: Angola

Material: Nickel, bly- och kadmiumfritt silver

OBS Kedja ingår ej. Silverkedja köps separat här.

Attribut

Upplev harmoni och inre frid med vår vattenmelonturmalin. Denna vackra kristall är inte bara en fröjd för ögat med sina skiftande nyanser av grönt och rosa, utan den bär också med sig en djup andlig betydelse. Vattenmelonturmalin sägs ha förmågan att balansera kroppens energiflöden och främja hjärtchakrat. Genom att använda denna kristall i meditation eller som en del av din dagliga andliga praxis kan du öppna upp för kärlek, empati och medkänsla. Den hjälper dig att släppa negativitet och skapar utrymme för positiv energi att flöda fritt.

Låt vattenmelonturmalinen vara din följeslagare på din andliga resa och upplev dess lugnande och transformerande effekter. Ta en stund varje dag att reflektera, meditera eller bara vara närvarande med denna vackra kristall i din närhet. Uppnå inre frid och balans med vattenmelonturmalin, och låt dess andliga kraft guida dig på vägen mot självupptäckt och välbefinnande.

Chakra: Hjärtchakra

Främjar och balanserar: Kärlek, empati, medkänsla. 

Notera att varje sten är en naturprodukt kan ha små variationer i färg och kan skilja sig från det som visas på bilden. Du får ett godtyckligt utvalt hänge. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet.