Örhänge Bumble Bee Jaspis

  • 475 SEK

Vackra örhängen avBumble Bee Jaspis med magiska färgskiftningar. Mått: ca 2 cm. Främjar ★ Viljekraft ★Avslappning ★ Lugn

Vackra örhängen av Bumble Bee Jaspis med magiska färgskiftningar. Äkta silver.

Mått: ca 2 cm

Material: Nickel, bly- och kadmiumfritt silver

OBS Kedja ingår ej. Silverkedja köps separat här.

Attribut:

Bumble Bee Bumble Bee är en relativt ovanlig sten som bildats efter ett vulkanutbrott. Det sägs att "kärt barn har många namn" och så är även fallet med denna vackra sten som även kan tituleras som Eclipse Stone eller Fumarolic Jaspis. Denna vackra sten är egentligen ingen ren jaspis utan en kombination av flera olika mineraler; svavel, hematit, ilmenit, anhydrit och även aska från vulkanen. Låt Bumble Bee vara din dagliga påminnelse om att acceptera förändringar och även lära dig att se nya möjligheter. Lär dig att lyssna till din intuition och lita mer på din magkänsla. Om du bär på känslor av misslyckande karaktär så är detta stenen för dig, låt den vara vid din sida och hjälpa dig på din väg genom livet. 

Chakra: Solar plexuschakra

Främjar och balanserar: Viljekraft, avslappning och känslomässigt lugn. 

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek. Sprickor, regnbågar och färgskiftningar kan förekomma. Obs!