Turmalin Vattenmelon

  • 189 SEK

Trumlad, vacker vattenmelonturmalin i vår högsta kvalitet. Mått: ca 1-2 cm. Främjar: ★ Kärlek ★ Empati ★Medkänsla

Trumlad, vacker vattenmelonturmalin i vår högsta kvalitet.

Chakra: Hjärtchakra

Främjar och balanserar: Kärlek, empati, medkänsla. 

Ursprung: Angola

Mått: ca 1- 2 cm

Attribut

Upplev harmoni och inre frid med vår vattenmelonturmalin. Denna vackra kristall är inte bara en fröjd för ögat med sina skiftande nyanser av grönt och rosa, utan den bär också med sig en djup andlig betydelse. Vattenmelonturmalin sägs ha förmågan att balansera kroppens energiflöden och främja hjärtchakrat. Genom att använda denna kristall i meditation eller som en del av din dagliga andliga praxis kan du öppna upp för kärlek, empati och medkänsla. Den hjälper dig att släppa negativitet och skapar utrymme för positiv energi att flöda fritt.

Låt vattenmelonturmalinen vara din följeslagare på din andliga resa och upplev dess lugnande och transformerande effekter. Ta en stund varje dag att reflektera, meditera eller bara vara närvarande med denna vackra kristall i din närhet. Uppnå inre frid och balans med vattenmelonturmalin, och låt dess andliga kraft guida dig på vägen mot självupptäckt och välbefinnande.

Notera att varje sten kan ha små variationer i färg och form och kan skilja sig gentemot det som visas på bild. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet. Pris är per styck.