Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Rökcitrin, trumlad

  • 149 SEK

Trumlad sten av Rökcitrin i vår högsta kvalitet. Mått: c1 2 - 4 cm. Främjar: Viljekraft ★ Avslappning ★ Lugn.

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Trumlad otroligt vacker rökcitrin, en mycket ovanlig och eftertraktad variant av äkta citrin. Känd för sin otroliga renhet används den ofta i smycken.

Chakra: Kronchakra och Solar plexuschakra

Främjar och balanserar: Viljekraft, avslappning och känslomässigt lugn. 

Mått: ca 2 - 4 cm

Ursprung: Brasilien

Attribut

Citrin är stenen som hjälper dig att välja att vara lycklig. Om du vill uppnå någon form av framgång är detta stenen för dig. Som solen bryter igenom de gråa molnen påminner citrinen dig om att ta bort det negativa, oavsett om du bär den med dig eller har den framme i ditt hem. Kom ihåg att sann lycka kommer inifrån, citrinen påminner dig i de stunder då du glömmer detta. Detta är en starkt renande och vitaliserande sten. Det sägs att den bär solens krafter inom sig och därför en värmande och mycket kreativ sten. Detta är en av alla stenar som inte behöver renas. Den absorberar, omvandlar, skingrar och förankrar negativ energi, vilket medför att den ger sin omgivning ett extremt starkt skydd. 

Notera att varje sten kan ha små variationer i färg och form och kan skilja sig gentemot det som visas på bild. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet. Pris är per styck.