• Den 22/6 -30/6 packas och skickas inga ordrar på grund av ledighet. Vi finns dock på plats och svarar på mejl som vanligt :-)
Frakt från 49 kr / Fri frakt vid köp från 500 kr / Inget lägsta orderbelopp

Powerkit, 6 stenar & armband

  • 169 kr

-- POWERKIT --Ett kit för att boosta en vän, en mamma eller varför inte dig själv! Oavsett vem du väljer att köpa detta kitet till så innehåller det följande:1


I lager
Dela

-- POWERKIT --

Ett kit för att boosta en vän, en mamma eller varför inte dig själv! Oavsett vem du väljer att köpa detta kitet till så innehåller det följande:

1 Amazonit

1 Apatit 

1 Krysopras

1 Rodonit

1 Rosenkvarts

1 Akvamarin

OCH ett valfritt armband (så långt lagret räcker)

Varför ska då en kvinna som du älskar få just detta kitet?!

Amazonit - precis som världen svämmar över av hopp och möjligheter så påminner amazoniten dig om vilka oändliga möjligheter det finns. Behåll en fortsatt optimistisk inställning med hjälp av denna vackra sten. 

Apatit - livet är nu, så låt oss leva och hylla detta. Stärk din livsaptit och hitta din motivation med hjälp av apatiten och dess magiska färgskiftningar. 

Krysopras - ta kontakt med din inre skönhet och tillåt dig själv att åldras med behag. Den skönhet som bor inom dig kommer från din erfarenhet, ditt inspirerande liv och din kärleksfulla personlighet. Precis som du har förtjänat din skönhet så påminner denna vackra sten dig om att du ska dela med dig av din skönhet med din omvärld. 

Rodonit - "lär dig livets stora gåta; älska, glömma och förlåta". Låt den magiska rodoniten med dess vackra rosa/svarta nyanser vara din påminnelse om att ta dig an allt du vill ta dig för, med lugn, kärlek och förståelse. 

Rosenkvarts - behöver ens denna älskade sten någon närmare beskrivning?;) Den ultimata kärleksstenen som skänker sin kärleksenergi till allt och alla den kommer i kontakt med.

Akvamarin - är en vacker sten som med tiden omvandlar din känslighet till ren styrka. Den sägs inspirera till att acceptera sig själv. För att kunna acceptera sig själv krävs att man omfamnar alla sina sidor, även de som man tycker mindre bra om.

Helt enkelt ett riktigt powerkit med all extra boost man kan behöva, som mamma, bonusmamma och kvinna!

Förutom detta fantastiska kit så får du även välja till ett valfritt armband gjort av stenchips. Armbandet är elastiskt och passar de flesta handleder. Välj och vraka mellan dessa sorter:

Bergkristall, Guldfluss, Howlit, Jaspis (Röd), Labradorit, Landskapsjaspis, Mookait, Opalit, Rosenkvarts, Snöflingeobsidian, Sodalit, Tigeröga, Turkos, Turmalinkvarts, Unakit. (Välj armband i menyn)

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek. Det kan även förekomma mindre sprickor, precis som naturen skapat dem!

Obs! Opaliten är en syntetisk sten tillverkad av opaliserat glas.