Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Ocelotjaspis, trumlad

  • 60 SEK

Trumlad Ozelotjaspis, en vacker och mycket ovanlig variant av jaspis. Känd för sin vackra grönblå färg. Mått: ca 3 - 4 cm

sakerbetalninglogo
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
FRAKT FRÅN 49 SEK  +
Fraktkostaden baseras på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Trumlad Ozelotjaspis, en otroligt vacker och mycket ovanlig variant av jaspis. Känd för sin vackra grönblå färg påminner den om en blandning av mossagat och kambabajaspis.

Mått: ca 2 - 3 cm

Ursprung: Java

Attribut

Ocelotjaspis, även kallad "Green Tiger Jasper", är en mycket speciell form av jaspis som endast hittas i regionen Purbalingga på centrala Java. Inom kristallhealing kan ocelotjaspisen utgöra en mycket central del genom sin förmåga att stärka kontrollen över tankar och handlingar. Efter att ha blivit tröstad med Ocelot Jasper kan man lättare stå för sina känslor och leva ut dem. Ocelotjaspisen kan också hjälpa till att skapa balans och självskydd. Ocelotjaspisen är unik och har en speciell förmåga att förstärka känslor och inre styrka. Den kan också hjälpa dig att upptäcka dina egna krafter och stärka din intuition. Denna magiska sten kan även ge dig klarhet i situationer som tidigare kändes oklara.

Chakra: Hjärtchakra

Notera att varje sten kan ha små variationer i färg och form och kan skilja sig gentemot det som visas på bild. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet. Pris är per styck.