Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Golden Healer (Cuddle Stone), trumlad

  • 50 SEK

Vackra Cuddle Stones av Golden Healer. Pris är per styck. Ursprung: Madagaskar. Mått: 2 - 3 cm.

sakerbetalninglogo
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 500 KR  +
Vid köp för 500 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 39 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Vackra Cuddle Stones av Golden Healer.

Chakra: Samtliga chakran men framför allt Solar plexuschakra

Främjar och balanserar: Viljekraft, avslappning och känslomässigt lugn. 

Ursprung: Madagaskar 

Mått: ca 1,5 - 2,5 cm

Attribut

Golden Healer är en riktig healingkristall. Låt det gyllene ljuset från universum flöda in i din kropp för att rena och rensa den och din aura från energiblockeringar. Golden Healer låter dig få känslomässig distans och perspektiv i situationer som kan kännas krävande. Den ökar dina vibrationer till ett högre tillstånd så att du får bättre kontroll över dina handlingar. Låt denna vackra sten lugna din själ på djupet så att du på ett mer medvetet sätt kan ta itu med frustrationer. Kom ihåg, du kan inte ändra andras beteende men du kan ändra ditt sätt att interagera med dem. 

Notera att varje sten kan ha små variationer i färg och form och kan skilja sig gentemot det som visas på bild. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet. Pris är per styck. Obs! Storleken kan variera gentemot det som visas på bilderna.