Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Eldagat, trumlad

  • 45 SEK

Vacker trumlad Eldagat. Magiska färger. Mått: ca 1,5 - 2,5 cm. Främjar: ★ Kraft ★ Vitalitet ★ Avslappning ★ Njutning

sakerbetalninglogo
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 500 KR  +
Vid köp för 500 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 39 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Vacker trumlad Eldagat i vår högsta kvalitet. Magiskt eldiga färger.

Chakra: Sakralchakra och Solar Plexuschakra.

Främjar och balanserar: Kraft, energi, vitalitet, sexualitet och njutning (Sakralchakra). Viljekraft, avslappning och känslomässigt lugn (Solar Plexuschakra).

Mått: ca 1 - 2 cm

Ursprung: Mexico

Attribut

Eldagaten är en kraftfull beskyddare. Den stärker ditt mod och din kraft att vara ett med dig själv . Den hjälper dig även att uppnå en känsla av balans, i både kropp och sinne. Eldagat är mycket användbar när det gäller att motverkar rädsla och blyghet eftersom den hjälper dig att stå upp för dig själv. Om du känner dig känslomässigt nedslagen, så är Eldagat stenen för dig! Den hjälper dig att borsta bort alla begränsningar och låsningar från dina skuldror och istället ersätta dem med stärkt livsvilja, glöd och energi. Låt den vara din påminnelse om att kämpa vidare på din väg i livet!  

Notera att varje sten kan ha små variationer i färg och form och kan skilja sig gentemot det som visas på bild. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet. Pris är per styck.