Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Chakrakit 7 stenar

  • 195 SEK

I detta härliga chakrakit får du 7 fantastiska och vackra stenar passande alla chakran.

sakerbetalninglogo
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 500 KR  +
Vid köp för 500 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 39 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

I detta härliga chakrakit får du 7 fantastiska och vackra stenar som vi valt ut.

I paketet ingår:

Ametist - Kronchakra

Sodalit - Tredje Ögat

Angelit - Halschakra

Grön Aventurin - Hjärtchakra

Gul Aventurin - Solar Plexuschakra

Karneol - Sakralchakra

Rökkvarts - Rotchakra

Pris är per kit.

Mått: ca 2 - 5 cm

Ursprung: Brasilien

Attribut

Låt dessa vackra stenar använda sina krafter i dina chakran för att skapa balans i både kropp och själ. Chakrasystemet är sammanlänkat med den fysiska hälsan och har även inverkan på de stora kroppssystemen. Det går att beskriva varje chakracenter som snurrande eller virvlande hjul eller mönster. Studier om de chakran och dess inverkan har gjorts inom både den ayurvediska och kinesiska medicinen. 

Olika kristaller och även färger kan kopplas till de olika chakra vi har i vår kropp och så här har vi valt att tolka det:

Kronchakra- Ametist (Violett): Intuitiv utveckling, tänkande och förståelse. 

Tredje Ögat- Sodalit (Indigo): Uppfattningsförmåga och andligt seende.

Halschakra- Angelit (Klarblå): Kommunikation och kreativitet.

Hjärtchakra- Grön Aventurin (Grön): Kärlek,. medkänsla, ömhet och självacceptans.

Solar Plexuschakra- Gul Aventurin (Gul): Viljekraft, avslappning och känslomässigt lugn. 

Sakralchakra- Karneol (Orange): Kraft, energi, vitalitet, sexualitet och njutning. 

Rotchakra- Rökkvarts (Röd/Brun/Svart): Jordning, övergripande hälsa, stillhet och stabilitet. 


*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek.