Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Ametist Rosa (Slice)

  • 53 SEK

Vacker rosa trumlad Ametist som i kulört varierar från ljust till mörkt rosa/lila. Den rosa ametisten fyller ditt hjärta med kärlek, lugn och ro.

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Häftiga utskurna bitar av rosa ametist som i kulört varierar från ljust till mörkt rosa/lila med inslag av andra färger. Den rosa ametisten fyller ditt hjärta med kärlek, lugn och ro.

Pris är per styck.

Mått: ca 3-6 cm

Ursprung: Argentina

Attribut:

Den rosa ametisten fyller ditt hjärta med kärlek, lugn och ro. Den hjälper dig även att minska ångest och rädsla. Rosa ametist anses vara en kraftfull sten, med många renande energi som kan rena både den dåliga och den negativa energin runt dig och i rummet där de förvaras. Låt den stärka din intuition och insikt. Låt denna vackra sten vara din dagliga påminnelse om att öppna ditt hjärta, fylla det med kärlek och även eliminera stress och sorg.

Chakra: Hjärtchakra, Tredje Ögat och Kronchakra.

Främjar och balanserar: Kärlek, medkänsla, ömhet och självacceptans (Hjärtchakra). Uppfattningsförmåga och andligt seende (Tredje Ögat). Intuitiv utveckling, tänkande och förståelse (Kronchakra).

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek gentemot bilderna. Bilderna är bara produktbilder och stenarna kan skilja sig åt i verkligheten.