Ametist

  • 15 kr

Härligt lila trumlad Ametist. Mått: från 0,72 - 4 cm. Välj storlek nedan. Främjar: ★ Utveckling ★ Förståelse ★ Andligt seende


I lager
Dela

Trumlad ametist i en härlig lila färg. Ametist är stenen som påminner oss om att hitta balans och stabilitet för våra känslor.

Chakra: Tredje Ögat och Kronchakra

Främjar och balanserar: Uppfattningsförmåga och andligt seende (Tredje Ögat). Intuitiv utveckling, tänkande och förståelse (Kronchakra).

Mått: 
Small: ca 0,75-1,5 cm
Medium: ca 1,5-2 cm
Large: ca 2-4 cm

Ursprung: Brasillien

Ametist
Ametisten är inte bara en vacker sten utan även en fantastisk följeslagare för att hitta balans i våra känslor och sinnesstämningar. Om du känner dig stressad eller längtar efter ett ögonblick av lugn och ro, är ametisten den perfekta stenen för dig att ha nära till hands. Den fungerar som en ständig påminnelse om att finna lugnet inom dig själv och skapar en harmonisk atmosfär omkring dig.

Känt som en all-helare, har ametisten länge ansetts ha läkande egenskaper för människor, djur och växter. Dess kraftiga energi är idealisk för att ladda dina andra kristaller och öka deras potential. Om du har problem med mardrömmar eller sömnlöshet, kan ametisten vara din frälsning i sovrummet. Dess skyddande egenskaper motverkar negativa jordenergier och ger dig en mer harmonisk sömn.

Ametisten är även en enastående hjälpreda för att förstärka ditt andliga medvetande. Dess renande krafter rensar sinnet och kroppen från negativa blockeringar, vilket frigör dig från ilska, rädsla och oro. Genom att använda ametisten kan du känna hur den underlättar dina beslutsprocesser och ger dig en dos sunt förnuft när du behöver det som mest.

Oavsett om du bär den som ett vackert smycke, har den som en dekoration i ditt hem eller använder den under meditation, kommer ametisten att vara din trogna följeslagare mot inre balans och välbefinnande. Utforska vårt sortiment av ametister från Brasilien och låt deras magiska egenskaper förbättra ditt liv på flera sätt. Välj den storlek som passar dig bäst och låt denna fantastiska sten omfamna dig med sina många användningsområden.


Notera att detta är en naturprodukt och varje sten kan ha variationer i färg och form, och kan skilja sig från det som visas på bilden. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet.