Opal Vit (Dendritisk)

  • 50 SEK

Mycket vacker trumlad dendritisk vit opal. Detta är stenen för dig som vill öka din medvetenhet om din miljö. Pris är per styck.

Mycket vacker trumlad dendritisk vit opal. Detta är stenen för dig som vill öka din medvetenhet om din miljö och den är ett sätt att uppnå harmoni både på utsidan och inuti.

Pris är per styck.

Mått: ca 2 - 4 cm 

Ursprung: USA

Attribut:

Dendritidsk opal är en specifik typ av opal. Denna Opal är har varierande lila, till rosa och vit färg och har rörformiga eller dendritiska mönster.
Även om stenen vanligtvis finns i svart och vitt, kan den svarta färgen ha olika nyanser, från blåsvart till en mörkgrå nyans. Sammansättningen av denna sten innehåller ett svart mineral känt som mangan, med dendriterna som har en distinkt bladliknande form som liknar en ormbunke. Dendritisk opal är också allmänt känd som merlinit, som ofta används när stenen hänvisas till för sina metafysiska egenskaper. Stenen är extremt sällsynt.

Vibrationerna som avges från dendritisk opal arbetar på samma frekvens som ens inre energier och riktar sig särskilt mot dem för att anpassa de fysiska och andliga energierna. Stenen anses besitta krafter som stärker ens intuition för att uppnå mer klarhet i sin uppfattning om världen omkring en. Att ha stenen i din omgivande aura kommer att öppna dina ögon för de naturliga upplevelser som du bevittnar regelbundet. Mer medvetenhet om din miljö är ett sätt att uppnå harmoni både på utsidan och inuti.

Chakra: Kronchakra.

Främjar och balanserar: Intuitiv utveckling, tänkande och förståelse. 

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek. Sprickor, regnbågar och färgskiftningar kan förekomma.