Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Thomsonite och Optisk kalcit på blå kalcedon, AAA-kvalitet

  • 2 895 SEK

Vacker och mycket ögonfallande Thomsonit och optisk kalcit på blå kalcedon. Globalt sett är thomsonit en av de mer sällsynta zeoliterna. Mått: ca 18 x 7 cm

I lager
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR*  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågo.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Vacker och mycket ögonfallande Thomsonit och optisk kalcit på blå kalcedon. Globalt sett är thomsonit en av de mer sällsynta zeoliterna, och är ett självklart inslag i varje samlares katalog.

Mått: ca 18 x 7 cm

Ursprung: Shirad Quarry, Aurangabad, India.

Information:

Thomsonit är namnet på en serie iögonfallande tektosilikatmineraler inom zeolitgruppen. Thomsonit identifierades först i material från Skottland år 1820 och är uppkallat efter den skotske kemisten Thomas Thomson. Den tenderar att bilda långa, tunna blad som vanligtvis formar radiella aggregat, ibland i form av solfjädrar och tofsar. Aggregaten är varierande och kan se taggiga, täta och boll-lika ut eller bilda mask-liknande tillväxter. Vanliga former är täta nålliknande strålande kluster och sfäriska former.

Attribut:

Thomsonit är ett mineral som resonerar med rotchakrat och hjälper till att jorda dina energier samtidigt som det stimulerar de kreativa chakrana. Detta kan ofta manifesteras fysiskt genom plötsligt intresse för nya hobbys, ökad social aktivitet och avslutande av relationer som inte längre är givande. Thomsonit underlättar självreflektion och hjälper till att korrigera tankemönster och emotionella mönster som inte längre gagnar dig. Detta är särskilt värdefullt för personer som hanterar kvarvarande trauman, vilket kan vara mycket utmanande att övervinna på ett emotionellt plan.