Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

The Subtle Body Oracle Deck (Orakel)

  • 265 SEK

68 stycken otroligt vackra orakelkort med kompletterande guidebok. Fantastiska illustrationer av Jena DellaGrottaglia.

sakerbetalninglogo
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

52 stycken otroligt vackra orakelkort med kompletterande guidebok. Illustrerad av Adela Li.

Mått: 15 x 10 cm

Ursprung: USA

Språk på korten: Engelska 

Attribut:

Påkalla visdomen hos din egen energikropp med denna vackra oraklekortlek med kompletterande guidebok från författaren till den berömda referensserien Subtle Body.

I över ett decennium har den fantastiska Cyndi Dale´s The Subtile Body varit en referens för kroppsarbetare, healers, yogautövare och de som vill förstå sin energiska anatomin. Nu med denna orakelkortlek ger Cyndi dig en ovärderlig resurs för att få tillgång till kraften i din intuition och energikropp, när du vill. Med hjälp av dessa redskap kommer du att utforska djupgående sätt att väcka ditt "inre orakel" - gnistan av det gudomliga som är unikt din.

52 kort med kompletterande guidebok.

Författare: Cyndi Dale

Illustratör: Adela Li

ISBN: 9781646711932

Förlag: Sounds True