Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

The Starseed Oracle (Orakel)

  • 289 SEK

53 stycken vackra orakelkort med kompletterande guidebok. Fantastiska illustrationer av Danielle Noel. Mått: 9,5 x 13 cm.

sakerbetalninglogo
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
FRAKT FRÅN 49 SEK  +
Fraktkostaden baseras på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

53 stycken vackra orakelkort med kompletterande guidebok. Fantastiska illustrationer av Danielle Noel.

Mått: 9,5 x 13 cm

Ursprung: USA

Språk på korten: Engelska 

Attribut:

Har du alltid haft en längtan efter "hem", men inte riktigt förstått vad det betyder? I såna fall skulle du kunna vara en Starseed soul. Låt dessa vackra orakelkort hjälpa dig att utforska dina gåvor, kopplas samman med dina kosmiska krafter och visa dig vem du verkligen är.

Dessa vackra orakelkort skapades genom ett samarbete mellan Rebecca Campbell, bästtsäljande författare till Light Is The New Black, Rise Sister Rise och Work Your Light Oracle, och Danielle Noel, konstnär som bla skapat The Starchild Tarot, The Moonchild Tarot och illustrerat Work Your Light Oracle.

Författare: Rebecca Campbell

Illustratör: Danielle Noel

ISBN: 9781788172882

Utgiven: 2020-01-07

Förlag: Hay House UK Ltd